Medlemskap

NORSK ASFALTFORENING er et forum for deg som ønsker faglig og sosial kontakt innen bransjen. Klikk på infofolderen og få mer informasjon om foreningen.

Meld deg inn i foreningen og få medlemsfordeler og oppdatert kunnskap om alt som skjer i asfaltbransjen.

Medlemsskapet er åpent for alle som er interessert i asfalt. Våre medlemmer representerer hele bredden av asfaltbransjen og alle deler av landet.

Innmeldingsskjema finner du nedenfor. Vi har for høsten 2020 en kampanje hvor du får halv pris for medlemskap ut året og du mottar informasjon og HOLD AVSTAND munnbind fra oss. Vi har måttet skyve fagseminarene våre noe frem i tid pga. Covid-19, men vil satse på at vi får til noe utover høsten via digitale plattformer.

Kontingent for NA 2020.pdf
NA_infofolder_2019_trykk.pdf

Jeg ønsker å bli medlem

* Tilhører bedrift/etat