Studietur til Bergen 8. - 9. september 2021

Studietur Bergen Hjemmeside 02.jpg

Studieturen er nå fulltegnet, men send en e-post til www.norskasfaltforening.no hvis vi får mulighet til å få med noen fler eller du ønsker å stå på en reserveliste. 

Norsk Asfaltforening sin studietur til Bergen med tema «Kampen mot vannet» vil bli arrangert 8.–9. september. 

Vi starter på onsdag 8. september med å dra til Arstec AS. Der blir det foredrag med tema "Asfalt og vann" av Roger Lundberg. Han ta opp generelle utfordringer med fuktighet i asfaltproduksjon

og med dypere fokus på LTA og gjenbruk og demonstrasjon av asfaltprodukter til forebyggende vedlikehold.

Etter lunsj blir det foredrag av Rune Kilen, Safe Control. Tema er dypstabiliseringsprosjekt på kommunal vei utført med 4 forskjellige metoder. Etter foredraget blir det befaring på forsterket vei.

Torsdag 9. september vil Kelly Iversen Nesheim, Statens vegvesen forelese om håndtering av vann ved utbyggingen av E39, Rådal - Svegatjørn

og vi får vi informasjon  av Tore Pedersen fra Vestland fylkeskommune om Vestland fylkeskommune sin erfaring med regionsreformen og deres fokus på bærekraft .

Norsk Asfaltforening har booket 40 rom på hotel sentralt i Bergen, det blir lunsj begge dager og middag på Fløyen om kvelden på onsdag. Vi har reservert en del ekstra rom for de som ønsker overnatting kvelden før det faglige programmet starter.

Medlemmer av foreningen vil bli prioritert det vil bli et tillegg på kr 1000,- hvis man ikke er medlem

Klikk på program filen under og les hele programmet

Fyll ut skjema nedenfor og bli med på årets studietur

Last ned filer

Studietur invitasjon 2021.pdf