Studietur til Bergen 7. til 9. september 2021

Forside studietur.jpg

Norsk Asfaltforening sin studietur til Bergen med tema «Kampen mot vannet» vil bli arrangert 7.–9. september.

Her kan du lese om det foreløpige faglige programmet for studieturen i Bergen 8. - 9. september 2021

Vi starter på onsdag 8. september med å dra til Arstec AS. Der blir det foredrag med tema "Asfalt og vann" av Roger Lundberg. Han ta opp generelle utfordringer med fuktighet i asfaltproduksjon og med dypere fokus på LTA og gjenbruk og demonstrasjon av asfaltprodukter til forebyggende vedlikehold.

Etter lunsj blir det foredrag av Rune Kilen, Safe Control. Tema er dypstabiliseringsprosjekt på kommunal vei utført med 4 forskjellige metoder

Etter foredraget blir det befaring på forsterket vei.

Torsdag 9. september vil Kelly Iversen Nesheim, Statens vegvesen forelese om håndtering av vann ved utbyggingen av E39, Rådal - Svegatjørn

Etter lunsj får vi informasjon  av Tore Pedersen fra Vestland fylkeskommune om Vestland fylkeskommune sin erfaring med regionsreformen og deres fokus på bærekraft .

Norsk Asfaltforening har booket 40 rom på hotel sentralt i Bergen, det blir lunsj begge dager og middag på Fløyen om kvelden på onsdag. Vi har reservert ekstra rom for de som ønsker overnatting kvelden før det faglige programmet starter.

Program og priser og påmeldingskjema blir lagt ut 1. juni, og for alle medlemmer blir det sendt ut invitasjon på e-post og medlemmer blir prioritert hvis det blir fulltegnet tur.